söndag 14 november 2010

En händelsefull söndag

Precis som rubriken säger, så har det varit en händelsefull söndag. Det är fars dag idag så Linus pappa har varit här och blivit lite firad. Han har hjälpt oss med vissa saker i lägenheten idag med, men åter till det senare.

Idag har vi varit på IKEA, handlat lite mer ljus - så att det räcker tills vi ska åka till Ullared som sker den 27 November. Vi vill inte köpa på oss för mycket, för hur kul är det inte att åka till Ullared och handla istället. Idag blev det alltså en köttbullstallrik på IKEA, hur mycket folk som helst. Vi åkte sedan till Citygross som öppnade för inte så länge sedan här i Jönköping. Handlade lite frukt och mat till veckan. Vi var även ute hos mamma en snabbis. Jag ville träffa min bror - som kommer vara borta i 5 veckor under jul och nyår, tråkigt värre.

Som jag skrev innan så har Linus pappa Kjell hjälpt oss med en del saker i lägenheten. Jag är så glad för vi har fått upp lampor över matsalsbordet! Linus har även satt upp en hylla på toaletten och en i sovrummet. Nu är lägenheten nästan fulländad.

Hyllan i badrummet

Lamporna över matsalsbordet

Hyllan i sovrummet

Nej, nu får det vara bra för idag, har suttit vid datorn flera timmar nu. Nu blir det tv en stund med mannen innan man måste lägga sig. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar