fredag 7 januari 2011

femte dagen avklarad!

Ja, det går framåt det här. Går ju faktiskt hur bra som helst. Linus slutade tidigt idag, därför så fick vi massor gjort under eftermiddagen. Han var hemma redan halv två (brukar vara hemma mellan 6-7) så det var underbart, dessutom en fredag! När han kom hem så började vi att äta lunch, eftersom han inte hade ätit än och inte jag heller för den delen - så det blev en sopplunch. Klaga inte, sopporna är faktiskt mycket goda - testa själv! Linus åt en fisk och skaldjurs soppa.

När vi sedan hade ätit så åkte vi till A6, min syster fyller ju 19 på måndag så vi skulle köpa födelsedagspresent till henne. Vad kan jag inte skriva ut här ännu eftersom hon läser denna bloggen då och då, och vi var och hälsade på min mamma igen, så roligt att vara där. Vi skulle sedan handla mat till middagen imorgon.

Imorgon ska vi ha middagsbjudning här hemma, en tre-rätters. Min mamma kommer hit, och hon sover över också. Blir så trevligt. Det blir LCHF, men även inslag av lite mer kolhydrater, för vi är ju trots allt bara människor. Men det blir ingen läsk till maten, inget vin (förutom till mamma då). Så vi gör en "deal" till oss själva ungefär. Ska vi ha potatisen, så blir det ingen läsk. Och hellre potatis än läsk!

Ikväll åt vi tacos, dock utan bröd. Och vad gott det var! Vi använder ju ingen färdig tacokrydda - eftersom det innehåller mycket onödigt, så vi kryddade själva. Mums!


Vi kollade på "let´s dance" med, och ser ut som denna säsong kommer bli intressant och rolig. Nu ska jag umgås med Linus igen. Hörs imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar